Kavat – Köp&Sälj, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kavat – Köp&Sälj,

God morgon stjärnor!

Torsdag idag och det är snart helg, visst är det härligt! Trots att jag är mammaledig så är det ändå något speciellt när det äntligen blir fredagkväll och helgen har inletts.

Jag vaknade imorse av att Elise har krupit så nära att jag började andas in hennes hår i näsan. Ibland undrar man om det finns några mys-gränser när man har barn, eller om det på något magiskt sätt bara blir bättre och bättre för varje dag.

Idag är planen att vi ska åka och luncha med mamma. Elise har varit lite kinkig nu på morgonen så jag avvaktar för att se om det blir bättre, annars stannar vi nog hemma. Har förresten hittat en bra Kavat-köp & sälj på Facebook och nu tror jag att jag även hittat ett par skor åt Elise i den gruppen. Det är så mycket som ska köpas innan hon börjar dagis och när lillasyster kommer så lär det inte finnas mycket tid över till det 🙂

Har ni några planer för dagen?

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons