Sugarrush, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sugarrush,

Hej på er!

Vi är precis hemkomna från stan och jag försöker underhålla en minst sagt övertrött liten tjej. Hon hann precis somna i vagnen innan det var ett annat barn som brast ut i gråt inne på Kappahl och väckte henne. Efter det somnade hon aldrig om och nu börjar jag fundera på om det är värt att köpa ett kg godis, invänta en sugarrush och sen vänta på att hon somnar tidigare än vanligt. Skämt åsido, men tanken har slagit mig som ni märkte 🙂 Haha.

Kappahl hade 25% på hela deras barnsortiment så jag passade på att köpa strumpor till Elise och en söt dräkt till lillasyster. Jag tittade på en overall även till Elise, men den kändes inte 100. Super fin och i rosa, men jag är lite rädd att de ska bli smutsig lite väl fort efter ett par besök i sandlådan. Är det bara jag som skäms lite när ens barn har smutsiga kläder på sig? Att de kanske precis lekt i parken eller krupit runt i en sandlåda är ju ingenting som främlingarna vet.

Nu ligger vi i sängen och myser lite. Jag ska se om det kanske inte blir en extra sovstund för donnan här. Sen blir det schnitzel och potatis till middag – mer husmanskost blir det inte!

Kram till er.

Nyinkommet till den lilla och strumpor till den stora.

​Dagens chailatte. Något måste ju ersätta islatten 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx