The American Gift, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

The American Gift,

God kväll alla mysare 🙂

Jag sitter med en kopp te i handen och bara njuter av kvällen. Fick hem ett underbart paket idag som innehöll en sån där typiskt amerikansk jultröja. En sån som man ser att hela familjen har på sig på julaftonskvällen. Den är så himla varm och go att chansen finns att det är just så vi kommer klä oss vid paketöppningen. Tröjan är gjord i 100% akryl och finns i många olika mönster 🙂

Tack snälla roligaprylar.se för den tidiga julklappen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx