Packa BB-väskan?! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Packa BB-väskan?!

Idag har jag lovat Fredrick att packa BB-väskan. Eller, jag har lovat det ett ganska bra tag nu om det skulle sätta igång, men inte fått tummen ur. Nu går vi in i v 37 imorgon och jag känner väl att han har en poäng i att den borde stå redo för oss.

Men trots att vi packade ner samma saker för strax över ett år sedan, så kommer jag inte riktigt ihåg vad vi fick mest användning för. Jag minns att vi löste korsord, tittade på serier och läste skvaller, och att kläderna till den lilla damen kom till användning såklart. Jag kommer också ihåg att jag bodde i den läckra, vita rocken som man får låna under sin tid på BB och inte fick mycket användning av de kläder jag tagit med till mig själv. Det var ju så skönt att gå runt i klänning och raggsockar.

Här kommer iallafall min checklista på vad som ska ner i väskan idag. Fyll gärna på för det känns som om jag glömt hälften.

– Raggsockar

– Tidningar + penna

– Hygienartiklar (schampoo, balsam, tvål, tandborste, tandkräm, borste, toffsar, hudkräm, lypsyl, handduk)

– Dator

– Kalsonger (för att komplettera nättrosorna)

– Kamera

– Kläder till bebis + nappar

– Myskläder

– Snacks

Vad hade ni med er?

HÄR // HÄR

HÄR // HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx