Göteborgsmamman

Pumpaguide – att skära ut en pumpa,

Här kan ni se en liten mini-guide hur vi gjorde när vi skar ur vår pumpa. Tycker att den blev glad och tillochmed Elise vågar titta på den 🙂 Tänk vad pysslig man blir när man har barn – även om barnet inte riktigt förstår varför mamma styckar en grönsak.

Köp en pumpa till att börja med. Coop kallade just den här pumpan för Disney-pumpa. // Skissa upp hur du vill att ditt mönster ska se ut. Tänk bara på hur det blir när du skär så att inte en del åker bort för att du ritat det fel 🙂 Skär sedan små hack på ytan åt gången och bryt bort mindre delar.

Nu har du fått bort de stora delarna. ”Slipa” bort och jämna till kanterna med kniven och gröp ur kärnorna med en sked. // Sådär! I med ett ljus och bara att tända 🙂 Mitt högra öga (från bilden sett) var det jag började med och det ville inte bli snyggare än vad ni ser, haha.

HAPPY HALLOWEEN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.