När kom nummer två? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När kom nummer två?

God morgon fina ni!

Vi har inte kommit så långt här hemma. Fredrick sover fortfarande, jag surfar lite och Elise tittar på Nalle Puh. Så fort Ior visar sig så vänder hon sig mot mig och pekar bort mot tvn. Sen tittar hon vidare. Ior är nog favoriten gissar jag på.

Igår kväll fick jag mildare värkar när vi skulle sova och jag trodde nästan att det var dags. Men även dessa la sig och jag somnade. Jag är ju så inställd på att hon ska komma tidigt, att tanken på att gå hela vägen till 27/11 (+2 veckor över tiden) inte finns i mina tankar. Vi får vänta och se helt enkelt, det är ändå något vi inte kan styra över 🙂
Gick ni över tiden andra gången?

Nu ska vi väcka pappa här hemma och sen är det frukost.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. mammaihalland

    Gubben vill inte ner så har ingen att åka med haha. NU skulle jag haft mitt körkort 😂.. vill inte missa den på ett sett eftersom man kanske gå miste om en hel del.Vill inte ta tåget för det känns obekvämt 😆

  2. mammaihalland

    Gubben vill inte ner så har ingen att åka med haha. NU skulle jag haft mitt körkort 😂.. vill inte missa den på ett sett eftersom man kanske gå miste om en hel del.Vill inte ta tåget för det känns obekvämt 😆

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx