“Vad säger tigern?” – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

“Vad säger tigern?”

God kväll på er <3

Vi har precis kommit innanför dörren efter en lång dag med släkt och vänner. Fredrick gick ut för en cykeltur vid 12 och då åkte jag till mormor och mötte upp henne och mamma. Vi mös, spelade piano och munspel och lekte “vad säger tigern?” med Elise som morrade för fullt. Ett par timmar senare åkte vi för att hämta upp pappa hos sin kompis för att sedan åka vidare hem till hans föräldrar. Elise har varit en snäll liten docka hela dagen och nu börjar det bli läggdags för hennes del. Jag hoppas hon somnar snabbt så att jag och Fredrick kan få lite mystid och bara luta oss tillbaka.

Vad har ni gjort idag?

Kramar till era alla underbara ni.

Ps. Video på vår lilla Mozart kan ni hitta på Instagram. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx