Egna beslut, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Egna beslut,

God morgon älskade ni.

När Elise vaknade hos mig imorse så var jag fortfarande i ett stadie där jag bara öppnade ett öga för att se så hon inte skulle krypa för långt och trilla ur sängen. Hon satt stilla och spejade mot toaletten där hon hört Fredrick gå in ett par minuter tidigare. Vid fotänden finns en puff som hon försiktigt klättrade ner på för att sedan sätta ner fötterna på golvet. När hon kommit hela vägen ner så hör man bara ett helt hysteriskt krypande och hon satte fart mot toaletten för att göra hennes pappa sällskap. Det känns stort att se henne ta egna beslut.

På tal om pappa så är det ju snart fars dag, det har ni väl inte glömt? För det hade jag, hehe. Jag frågade Fredrick igår om vi missat mors dag eftersom det känns som om vi firade fars dag senast, men där hade jag fel. Den 8 november firar vi alla fina pappor där ute och Elise har bönat och bett att vi ska ge oss ut och leta present med en gång. Hon vill hitta den absolut finaste presenten av dem alla och jag håller med henne; fin pappa – fin present.

Nu har vi ätit upp frukosten och inväntar ett eventuellt besök från Fredricks föräldrar. Fram tills dess blir det massor av lek.

Ha en underbar dag!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. mammaihalland

    Dom är smarta dessa små liven 😇Något roligt här hemma är att jag fäller massor av hår, som fastnar i Mollys fingrar när hon kryper. Då sätter hon sig och plockar bort hårstrå med sina 2 små fingrar (pek och tumme) 😂😂 så sött.Här hemma ska jag nog försöka låta molly göra sin första teckning till pappa 😊

  2. mammaihalland

    Dom är smarta dessa små liven 😇Något roligt här hemma är att jag fäller massor av hår, som fastnar i Mollys fingrar när hon kryper. Då sätter hon sig och plockar bort hårstrå med sina 2 små fingrar (pek och tumme) 😂😂 så sött.Här hemma ska jag nog försöka låta molly göra sin första teckning till pappa 😊

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx