Jakten på golvlampor, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Jakten på golvlampor,

Hej!

Som ni vet så är vi ute efter lite nya lampor här hemma. I mina ögon går det nästan före mat på bordet just nu, eftersom jag vill ha lite mer och lite mysigare belysning inför hösten och vintern. Jag hade velat ha två golvlampor i vardagsrummet, en lampa i hallen (golv- eller bordslampa) och sen en mindre i köksfönstret. Nu låter det som om vi inte har några lampor alls, haha, men jag hade velat ha lite mer dämpad belysning som ändå inte ger för svagt eller för starkt ljus. Vi har mellan 3-4 meter högt i tak vilket betyder att vi kanske behöver en ganska stor golvlampa om den ska hänga över bordet, och kanske inte någon som ser för liten ut heller. Alternativet är att göra två ‘myshörnor’ i vardagsrummet och ha två mindre golvlampor vid sidan av, eller till och med bordslampor där på något sätt. Det kan inte vara omöjligt tycker man.

Men, lättare sagt än gjort. Det är super svårt att hitta den typ av lampa som jag tycker hade passat vår lägenhet. Vi har väldigt mycket vitt här hemma, så att ha några mörkare lampor som bryter av hade nog passat bäst. Men å andra sidan så är vi öppna för förslag som ni förstår 🙂

Nu har jag suttit en stund inne på Ljustema, letat runt lite och hittat många som jag tycker om. Just Ljustema.se har ett stort utbud med massor av snygga och stilrena lampor – precis i den stilen jag skulle vilja ha även om många ser helt olika ut. Leveranstiden ligger på 1-5 dagar vilket är perfekt för en sån som mig som inte kan vänta, och frakten på endast 29:-.

Så, två golvlampor, en till hallen och en till köket då alltså. Här kommer mina absoluta favoriter! Vilka gillar ni bäst? Hjälp mig att hitta våra framtida ljuskällor! 🙂

Kram.

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

I samarbete med Ljustema.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx