Bosch&Finish, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bosch&Finish,

När jag flyttade hemifrån första gången så var det direkt till Australien. Jag hade en fin lägenhet, men ingen diskmaskin tyvärr. Sen flyttade jag hem och vidare till en annan lägenhet. Ingen diskmaskin. Boendet jag hade innan jag och Fredrick flyttade ihop hade dock diskmaskin, men jag bodde ensam och tyckte det var lättare att bara få undan disken med en gång – det var ju så lite. Idag går vår maskin dagligen och jag hade nog inte klarat mig utan den. Att ha diskmaskin underlättar något otroligt!

Nu har Bosch och Finish lanserat en film för att hylla diskmaskinerna framför handdisk. De moderna diskmaskinerna och maskindiskmedlen minimerar mängden vatten och energi som behövs för att diska. Att diska 13 tallrikar kan förbruka över 100 liter vatten om man diskar och sköljer under rinnande vatten. Det är otroligt mycket vatten! Med en diskmaskin från Bosch kan man minska till ca 6 liter för samma mängd disk. Man säger att det går åt 50% mer energi att diska för hand än i maskin. Och låt maskinen ta tid på sig – att det tar längre tid är miljösmart då det sparar både energi och vatten!

Här kan du se Bosch och Finish lanseringsfilm!

I samarbete med Bosch & Finish.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx