Extra mycket kärlek, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Extra mycket kärlek,

Hej alla kvällsmysare.

Vi har tagit en härlig höstpromenad i mörkret och kom hem för en liten stund sen. Nu har vi ätit sallad till middag, men för att jämna ut det hela så har vi även bunkrat upp med julmust, godis och glass. Jag har haft lite småvärkar/ilningar/hugg nu på kvällen så det är nog bäst att jag laddar lite extra om ifall att det skulle dra igång, haha 🙂 

Ha en underbar kväll. Kramas, mys och ge dina nära och kära lite extra mycket kärlek just idag.

Kram.

Fredrick kom skrattandes ut från köket igår. Jag hade ställt pumpan på bänken för att den skulle kastas, och när han satte disken framför så såg det ut som om pumpan åt på tallrikarna. Jag fnös åt honom då, men somnade med ett stort leende igår kväll ska ni veta. Undra om vi drogs till varandras humor .. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons