IKEA shopping, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

IKEA shopping,

Äntligen hemma! Det blev en ganska bra stund på IKEA och jag fick köpt en lykta, en lampa till köket (yes!) och lite saker till Elise. Ska lägga upp det sen tänkte jag. Mamma följde med och vi passade på att äta lunch och låta Elise leka på barnavdelningen. Väldigt härligt för oss alla 3 🙂

Just nu behöver jag en stor kopp kaffe och vi ska precis ge oss ut på stan i det härliga vädret.

Hoppas ni har haft en bra dag hittills!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx