Efterlängtade Gekås, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Efterlängtade Gekås,

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Elise har drömt lite mardrömmar och har vaknat till och från med en del gråt så visst var jag trött när jag vaknade. Nu har jag dock shotat espresso så jag borde vara redo för dagen 🙂

Dagen bjuder äntligen på mitt efterlängtade Ullaredsbesök! Vi åker med Fredricks mamma under tiden han själv är på jobbet – på så sätt slipper han lida och vi kan gå där i lugn och ro 🙂 Himla mysigt!

Dags för Elise att ta på sig kläder – sen är vi ready to go!

Har ni några planer idag? Ingen mer som ska till Ullared?

Ha en underbar dag!

Kram.

​Magen i samma vecka förra gången som vi är i nu 🙂 v 38!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. bolmgren

    1. Vad är det bästa med att ha barn?2. Var det som du hade föreställt dig=?3. hur är hans/dina föräldrar mot ert barn?4. har det tärt på ert förhållande att få barn?5. hur var förlossningen?6. vad tkr du om amningen?

    1. goteborgsmamman

      4) Tvärtom. Absolut tvärtom. På något sätt blir man ett som föräldrar. Du delar på arbetet, förstår att den andra på ett helt annat vis och lägger mycket mer tid på att visa din kärlek till den andra när det finns såpass lite tid för föräldra- och egentid. 5) Nu kommer säkert en del mammor hata mig och säga att jag ljuger – men min syn på förlossningen var att den inte var SÅ hemsk som jag föreställt mig. Det är klart det gör ont, men jag fick inga döds-känslor som en del kan prata om. Jag hade nog en bra förlossning tror jag 😊 Ni kan läsa mer om den här:http://nouw.com/goteborgsmamman/forlossningsberattelse-del-1-20134676http://nouw.com/goteborgsmamman/forlossningsberattelse-del-2-20141525http://nouw.com/goteborgsmamman/forlossningsberattelse-del-3-201417466) Jag ammade allt som allt i 3 månader och hade nog gjort det någon månad till om jag kunnat. Fick dock en infektion i vänster bröst och efter det så avtog det hela lite att jag till slut gav upp. Att amma är mysigt – men det är väldigt praktiskt med ersättning också 😊 Jag tycker man ska få välja vad man vill och att det beslutet ska accepteras såklart. Inget är rätt eller fel 😊 Hoppas du blir nöjd med svaren! Kram till dig 😊 <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx