Tips på serier, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på serier,

God kväll alla ni härliga där ute!

Vi har äntligen landat hemma och packat upp alla 4 kassarna med fynd från Ullared. Elise har allt som sovit 5 timmar idag vilket lär göra det hela till en lång kväll/natt här hemma, haha. Å andra sidan sov jag 30-40 minuter i bilen på vägen hem (tack svärmor!) så jag är utvilad och redo. Det hela är helt klart värt en lång kväll – vi har haft en supermysig dag! Elise fick äntligen ett regnställ till dagis och en hel del kläder. Jag ska se om jag inte kan få upp lite bilder på det imorgon 🙂

Det är dags för lite kvällsmat här hemma och sen ska vi se om det inte kan bli en serie eller två. Har ni några att rekommendera?

Ha en härlig kväll med massor av kärlek.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx