10 saker jagälskar … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

10 saker jagälskar …

​… Min familj. Såklart. Det är så mycket kärlek omkring mig hela tiden att jag blir alldeles varm i hjärtat. 

… Att se folk lyckas och mår bra. Jag älskar den egenskapen hos mig själv – att kunna unna andra bra saker. Och jag hjälper dem gärna dit om jag kan för att göra goda gärningar varje dag.

… Kaffe. Den kan inte ha kommit som en överraskning va? Jag tycker verkligen att kaffe är ​gott​ även om jag vet att min sambo har svårt att tro på det 😉

… Köra bil. Det är inte mycket som är så avkopplande i mina ögon. 

… Bär och grädde. Den här kombinationen går före godis, glass och chips alla dagar i veckan. 

… Stora myskläder. Fredrick hade så himla mycket träning- och myskläder och hade jag vetat om det tidigare så hade jag gått ner på knä vid första ögonkastet. Jag älskar att drunkna i hoodies och joggingbyxor så mycket att jag ibland får påminna mig själv om att det ibland kan vara sexigt med något mer kvinnligt för Fredricks skull, haha.

… Mat. Jag hade kunnat äta hela tiden om det inte fanns en mättnadskänsla inbyggd någonstans. Jag älskar att testa nya maträtter och kan äta det mesta – men kryp och sniglar hoppar jag gärna över.

… Åka skidor. Jag hade inte åkt skidor på många, många år innan jag träffade Fredrick. När vi sen åkte på vår första skidresa till Saalbach tillsammans så var jag helt såld. Vilken semester! 

… Tända ljus. Åh, som jag älskar det! 

… Hemmakvällar. Lika mycket som jag älskar att hitta på saker älskar jag att bara få vara hemma och inte göra någonting. Jag älskar våra familjekvällar hemma i soffan när Fredrick kommer hem från jobbet och jag har inget emot att inte hitta på saker en fredag- eller lördagkväll. Jag trivs så bra hemma i vår lägenhet och tillsammans med Elise och Fredrick att världen utanför blir alldeles suddig. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons