Love selfie, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Love selfie,

God morgon vackra ni!

Jag har börjat inse att jag är väldigt lyckligt lottad som får sova till efter 8 på morgonen, för så fort jag kikar in på Instagram eller Facebook så har de andra mammorna runt omkring mig börjat uppdatera redan vid 5-6 .. Jag ska inte säga för mycket dock – det kommer ju en till snart – utan tar vara på det så länge jag kan 🙂 

Vi har precis ätit frukost och Elise ligger bredvid mig i sängen och tittar på barnkanalen. Hon lyssnar på ljuden, pratar och skrattar – det är så gulligt att jag smälter! Min lilla tjej. <3

Idag har vi ingenting planerat. Jag tänkte att vi skulle inviga Elises regnkläder som vi köpte på Ullared igår och gå till parken om en liten stund. Då kan hon krypa runt och smutsa ner sig bäst hon vill 🙂

Har ni några planer idag? Är det någonstans solen lyser eller har ni det lika grått och mysigt som Göteborg?

Kram.

Inköp från igår. Jag var bara tvungen att köpa t-shirten – hur söt är den inte?! 🙂 // En lång jumpsuit.

// Elises nya regnställ inför dagis.Byxorna (som inte syns på bild) är svarta och fleecade inuti. Jag tror det blir jätte bra att stället är lite varmare när hon väl blir blöt. Så slipper hon frysa 🙂 //

// Två pyjamaser och en klänning. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons