Göteborgsmamman

Veckans blogg i triss,

Idag är det fredag och ni vet ju vad det betyder – det är dags för Veckans Blogg! 🙂
Den här veckan tänker jag mig att det ska vara en liten specialare, nämligen Blogg i Triss! Det betyder att jag kommer tipsa om 3 bloggar istället för 1. Alla 3 har även Instagramkonton så de kommer jag också länka till såklart.

Först ut blir en blogg som jag precis hittat till på Instagram.

Bloggen och kontot jag pratar om heter Isabelochjag och det är fantastiska Alexandra som driver den. Alexandra fick sitt första barn den 14 februari 2014 och nu väntar de tillökning den 9 januari 2016. Hon lägger upp så fina bilder och allt mellan himmel och jord där hon visar hur ett riktigt mammaliv är 🙂

Att ha pratat med Alexandra och märka att hon är en tjej som står med båda fötterna på jorden, gör att det är en ära för mig att få ge henne titeln Veckans blogg den här veckan.

Tack för din vackra och inspirerande blogg Alexandra – det ska bli kul att följa framtiden med en liten till :)!


Näst på tur så har vi en fantastisk tjej som ursprungligen är från Norrland, men som har dragit sig nedåt landet och inte alltför långt ifrån mig 🙂

Den här tjejen fick jag kontakt med direkt och det känns som om vi känt varandra i tusen år. Linda driver en blogg som heter Mitt Glammiga Liv där hon skriver om sitt liv som mamma och hur det är att samtidigt vara gravid och vänta en till liten inom en snar framtid – precis som mig vilket känns jätte kul!

Hon tar fantastiska bilder och lägger upp massor med tips och inspiration.

In och kika mer på hennes blogg eller Instagram – hon är helt underbar och förtjänar Veckans blogg flera gånger om!


Last but not least har vi min tredje favorit Elin aka. Jag Och Mitt Hjärta.

Elin bloggar hos vimedbarn.se och är mamma till de underbara gullungarna Noelle och Lovelia. Man känner rakt igenom hennes inlägg att hon är en riktig mysmamma som gör en alldeles varm i hjärtat.

På sin blogg och instagram lägger hon upp sin vardag, bilder på sina änglar samt mängder med inredning och inspiration till livet. Det här är en tjej som man ha som sin bästa vän.

Är du en sån som tycker om ljusa, fina och fräscha bilder – då kommer du älska hennes lika mycket som hennes personlighet. In och kika på denna grymma Veckans blogg-tjej!

Tack för att du delar med dig <3


​Tipsa gärna om bloggar och instagramkonton. Kanske har du en som du tycker jag borde följa? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Jag väntar en dotter 18/11, bara några dagar kvar nu och har bloggat rätt mycket om min graviditet. Tiden går väldigt sakta nu, hoppas hon kommer ut snart 😊

  2. Eva

    Jag väntar en dotter 18/11, bara några dagar kvar nu och har bloggat rätt mycket om min graviditet. Tiden går väldigt sakta nu, hoppas hon kommer ut snart 😊