Förskola i Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förskola i Göteborg,

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Vi tog vara på det fina vädret och tog oss en promenad till parken i myskläder för att gunga lite. Elise accepterar allt mer och mer att gå i skor och till dagis ska hon nog hinna älska det 🙂

På tal om dagis så har vi inte fått svar än. I Göteborgs stad är det så många barn som ska in under året och det blir snabbt fullt överallt. Vi har fått svar på att vi kommer hamna ganska nära där vi bor, men inte vilket dagis. Jag blir lite orolig att vi inte kommer hinna dit för att kolla in det lite innan – eller gör man det? Hur går det till? Behöver man ha ett tag på sig eller är det först när inskolningen sker som man faktiskt går dit för första gången?

Efter parken träffade vi en kompis som satt barnvakt åt 3 hundar. Elise blev helt tokig och överlycklig när hon vaknade och fick syn på busarna. Jag gillar den här rasen mer och mer – så mycket att jag röstar för en Whippet den dagen vi ska köpa en kompis till Emmy 🙂

Nu ska vi luta oss tillbaka, dricka lite julmust och bara ta det lugnt.

Ha en fantastisk söndagskväll.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons