Perfekt julklapp till honom, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Perfekt julklapp till honom,

Är det något jag älskar och alltid överväger att köpa till Fredrick i present så är det ett rakset. Och då menar jag inte Gillettes rakset som de säljer ut inför jul, utan exklusiva rakhyvlar som har ett litet ställ att fästa både rakhyvel och rakborste på. Och visst är det lite dyrare att köpa de här typen av rakhyvlar, men det är stiligt – håller ni inte med? Du kan köpa till själva raklöddret i form av en tvål och mannen du köper det till får känna sig extra viktig när han använder dessa snygga rakhyvlar.

Jag har tagit fram mina favoriter. Visst är de fina? Fler sorter och tillbehör kan ni hitta här.

HÄR // HÄR // HÄR

I samarbete med SLIQHAQ.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons