Tugg i Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tugg i Göteborg,

Häromdagen var vi ute och åt lunch på ett nytt ställe i Göteborg som heter Tugg. Jag vet att jag har rekommenderat det tidigare, men om ett ställe är bra fler gånger än en så är det i mina ögon värt att tipsa om lite extra 🙂

Tugg ligger på Drottninggatan 19 och har även funnits i Borås sedan ett tag tillbaka. Det är en tvättäkta hamburgerrestaurang med trevlig personal och mysig inredning. Priserna är humana och de bjuder även på lunch- och månadserbjudanden.

Mitt tips är att gå dit nästa gång ni behöver något att äta i centrala Göteborg 🙂

​Ps. Missade självklart bild på självaste maten, så ni får använda er fantasi 🙂 haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx