Vad ska hon heta? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad ska hon heta?

Hej på er goingar!

Mår ni bra? Vi sitter framför tvn och myser med en tjej klädd i pyjamas och varsin kopp te framför oss. Jag har lite småvärkar och är helt kallsvettig – en väldigt lustig kombo. Jag har visserligen hört att förlossningar kan börja med tråkig mage (check!) och att man känner sig sjuk. Nu är ju jag faktiskt sjuk, men just den här feberfrossan kanske är något att heja på extra mycket? Började någon av era förlossningar med en sjukkänsla?

Jag har berättat för er förut att vi har en svartmålad griffelvägg här hemma (världens bästa tips!) som vi kan skriva och sudda ut på precis som vilken griffeltavla som helst. Där skriver vi för tillfället upp saker vi har framför oss och även flicknamn till bebisen, men så har vi kommit till ett vägskäl och nu kommer vi inte på fler namn. Ni har gett mig helt otroliga tips på Instagram och det fortsätter att strömma in, men finns det ni som bara läser bloggen och som sitter på bra förslag kanske? Man kan aldrig få för många 🙂 Tror jag, haha.

Give me what you’ve got!

Kramar till er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annica

  Har väl inget direkt bra förslag. Däremot så kan jag kanske ge lite tips genom att berätta hur jag själv tänkt i detta. Vi har valt att alla namn, inklusive andranamnen, ska vara relaterade till släkten. Tilltalsnamnen ska även ha amerikansk klang. SAMANTHA (hopplock av alla mina tre namn) Elsa (min farmor) Gerd (makens mormor) MARY (makens gammelmoster) Albertina (min morfars mamma) Kerstin (makens moster) (Tilltalsnamnet på lillasyster to be håller jag hemligt men maken tror vi är överens. Jag vet jag kommer köra över honom) Siri (efter mig, min mamma, mormor, gammelmormor)Michaela (efter Micke som ju heter Michael)

  1. goteborgsmamman

   Men! Vilka roliga tankar kring namn! Älskar hur ni har tänkt❤️Får låtsas att Elise tagit efter mitt andranamn – Elisabeth – och sen fortsätta som du tänkt då 😬❤️Kram

 2. Elle

  Då kör vi något ovanligt, men jättefint om man smakar på det ett par gånger. 😉Jag älskar det, men inte sambon. 😉Seraphina ( Serafina)Här kommer lite vanligare förslag;ViolaMelinaEdithElvaElviraPetronellaSelma

 3. Natalia

  Jag minns att mina förkylningar och febern blev 10 gånger värre när jag var gravid. Och när jag inte var sjuk så hade jag en feberkänsla ändå i slutet av graviditeten! Så kan va de 😊

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx