20% till er på Glammom.se, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

20% till er på Glammom.se,

I samarbete med Glammom.se så har jag nu fått möjligheten att ge er 20% på hela ert köp hos dem. Hur lyxigt är inte det? Genom att ange rabattkod göteborgsmamman20 i kassan tar ni del av den här rabatten.

Glammom.se har en vacker hemsida med gravid- och amningskläder, amningsbh:ar, träningskläder och mer därtill. Efter att ha följt dem ett tag på Instagram så har jag fått mängder av inspiration och sett att det är många stora bloggare som använt sig av deras märke så som bl. a. Gabriella Joss och Joanna Johansson.

Nedan kan ni se mina egna favoriter. Kika in på deras hemsida och hitta era egna!

Shoppa lugnt! 🙂

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

​I samarbete med Glammom.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons