Snart tvåbarnsmamma, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snart tvåbarnsmamma,

Good morning sunshines!

Hur mår ni idag? Visste ni att just den här onsdagen kommer bli den bästa i era liv? Jag bara känner det på mig. Och om du själv har den inställningen hela dagen så lovar jag att det blir så. Den här onsdagen ska​ bli er bästa.

Elise ville inte riktigt somna igår kväll och kom inte i säng förrän vid 23:15 efter mycket om och men. Så blir det ju ibland och jag är oförskämt pigg ändå måste jag säga. ‘Tyvärr’ var natten lugn och det blev ingen bebis inatt heller. Fredrick frågade mig varför vi tjejer ofta stressar oss igenom de sista dagarna, och för min del är det nog för att jag vill ha det lite överstökat och komma igång med livet som tvåbarnsmamma. Jag tycker det är supermysigt att vara gravid, men nu har vi väntat i 9 månader och jag känner att hon lika gärna kan strunta i att stanna kvar de sista dagarna i magen. Elise vill ju också träffa henne och vi vill gosa in oss i hennes bebisdoft.

Men så antar jag att det kommer när det kommer, och fram tills dess ska jag dricka så mycket kaffe jag hinner – för vem vet hur många koppar jag har tid med sen, haha ..

Ha nu en underbar dag! 

Kram. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Annica

    Jag var sååå säker på att jag skulle föda Mary miinst en vecka innan BF. Samantha föddes ju 8 dagar innan. 😉 Men Mary kom 48 minuter innan BF 😉

    1. goteborgsmamman

      Haha ja jag hade ju min storasyster som hade BF den 11/4 samma år (jag hade BF 23/4). Vi hade nästan slagit vad om att jag skulle föda före henne. MEEEN, hennes son föddes den 13 april, Mary föddes den 22 april. :p Rätt surt. Haha.. Den här gången vill jag i alla fall inte föda efter min lillasyster. Jag har BF 8 januari, hon har den 18 januari. Men riktigt kul att vara gravid samtidigt som ens systrar. 😊

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx