Barnevent, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnevent,

God morgon!

Jag skäms nästan lite över att säga att vi vaknade nu. Småbarnsfamiljer ska ju vara uppe långt innan tuppen, långt innan Nyhetsmorgon och långt innan alla andra som börjar tidigt. Det roliga är att det var Elise som sov längst 🙂

Idag är det Trygg-Hansa barnevent som väntar! Vi ska bada, lära oss mer om livräddning och prata om hur viktigt det är att barnen lär sig simma även som små. Det ska bli kul och intressant!

Det är nog dags att vi sätter igång här hemma, min mage kurrar redan!

Vad ska ni göra idag? Är det någon mer som ska till Trygg-Hansa kanske? 🙂

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Annica

    Här är det tredje nattens om Mary (1,5 år) sovit hela natten. Hela 10 timmar innan hon kommer över till mig och sover ännu en timme! Helt magiskt. Samantha (2,5 åringen) har haft ett kortare uppvak de två senaste nätterna. 😊 Så här går det åt rätt håll med nätterna. Skönt det, innan lillasyster to be tittar ut. 😃

  2. Annica

    Här är det tredje nattens om Mary (1,5 år) sovit hela natten. Hela 10 timmar innan hon kommer över till mig och sover ännu en timme! Helt magiskt. Samantha (2,5 åringen) har haft ett kortare uppvak de två senaste nätterna. 😊 Så här går det åt rätt håll med nätterna. Skönt det, innan lillasyster to be tittar ut. 😃

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx