Sponsrad video – Stadsmissionen Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sponsrad video – Stadsmissionen Göteborg,

Nu i vintertid finns det saker jag tycker är viktiga att tänka på och reflektera över. Saker som är lätt att glömma mitt i all julklappshets och mathandling, eller att få pyntat granen på rätt vis och hantera ilskan över att ljusslingorna gått sönder i år igen.

I samband med Stadsmissionen här i Göteborg så vill jag presentera en video de har gjort i förmån för de som inte har någonstans att ta vägen i jul. De som inte har en familj, vänner eller hem att värma sig i när vi andra sitter och äter julmat framför Kalle Anka klockan 15. I filmen “5 minuter i hemlöshet” får ett par göteborgare uppleva samma vardag som en hemlös är med om varje dag – våld, ensamhet och känslan av att inte ha någonstans att ta vägen när mörkret faller på.

Den 6:e augusti 2015 fick Stadsmissionen stänga deras verksamhet ‘Gatljuset’. I 9 år hade Göteborgs Stadsmissions hemlöshetsverksamhet huserat i lokalerna där Göteborg nu bestämt sig för att bygga en ny Hisingsbro. Dessa lokaler hade alltså gjort sitt och det fanns nu fler hemlösa som stod utan sängplats, trygghet, stöd och någonstans att ta vägen. Men det finns ett sätt att hjälpa Gatljuset.

Genom att Swisha till 90 01 702 eller smsa HOPP100 till 729 80 så skänker du 100:-. Du kan även skänka valfritt belopp till deras gåvoplusgiro 90 01 70-2.

I år tänker jag hjälpa de som har det sämre ställt än vad vi har. Jag tänker hjälpa Gatljuset och de hemlösa genom att skänka en summa som kanske kan hjälpa dem en bit på vägen. Men tillsammans kan vi göra mer och jag hoppas att du är med mig på vägen. ‘Många bäckar små’ räcker för att göra julen lite bättre för oss alla.

Kram.

​I samarbete med Stadsmissionen Göteborg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons