Besök hos barnmorskan, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Besök hos barnmorskan,

God morgon på er!

Här tar vi sovmorgon så länge vi kan. Klockan sattes på 8:20 – 40 minuter innan jag skulle vara hos barnmorskan. Nu får vi hoppas att det inte blir fler besök utan att bebis kommer innan. Vi bokade ändå in en tid samma dag som BF om ifall att, med ett “ps. Kom inte!” på slutet, haha.

Nu ska jag hem och äta frukost med min lilla familj. Att vi snart är 4 och räknas till den större skaran är helt obegripligt.

Vad ska ni göra en fredag som denna? Ha en underbar dag alla fina.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx