Veckans Blogg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Veckans Blogg,

Fredag betyder .. *trumvirvel* … Veckans blogg! Hoppas ni har längtat lika mycket som mig – jag älskar att få dela med mig av dessa underbara inspirationskällor 🙂

Den här veckan presenterar jag för er Fru Holst – eller snarare Emelie Holst. Emelie är en 25årig tjej från Göteborg som tillsammans med sin man Andreas har dottern Olivia, 1 år, och som väntar tillökning i slutet av mars 2016. Fru Holst har en helt fantastisk Instagram med underbara bilder och en blogg där man kan hitta inspiration, mammatankar och mängder av kärlek.

In och kika på hennes blogg och glöm inte att göra henne till en ny favorit på Instagram.

Kram till er och till dig, gulliga Emelie!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx