Visa kärlek i helgen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Visa kärlek i helgen,

Jag är så tacksam för den kärleken jag får uppleva varje dag. Från er, min familj, vänner och folk i min närhet.

Att ge och få kärlek är den finaste gåvan till en människa och går inte att köpa för pengar. Det räcker med ord, kramar eller ett leende till den som sitter i kassan. Kärlek kan visas på många olika sätt.

Hur kommer du visa kärlek den här helgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx