Före&efter, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Före&efter,

Hej på er!

Har ni haft en härlig dag? Vi fick spontanbesök vid 13 och gick ut på stan för lunch. Lunchen blev en korv på 7-eleven och sen en fika på Foxx i Vasastan. Efteråt gick vi hem till oss och jag fick mitt hår fixat inför förlossningen – samma vän är även min frisör och den duktigaste jag vet. Jag har varit på många frisörsalonger men aldrig varit så nöjd som hos henne. Jag mailar gärna er info till den som är intresserad 🙂

Nu ska vi hitta på något gott att äta. Klockan har hunnit bli såpass mycket att vi får välja något som går snabbt. Kanske någon god pastarätt? Vad äter ni ikväll?

Ha en fin söndag gulliga ni.

Kram.

// Ursäkta de suddiga bilderna. Vi lade ingenting i botten utan gör det i veckan. Det hanns bara inte med 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx