Pekbok deluxe, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pekbok deluxe,

Elise har en bok här hemma med en massa bilder på djur i – en tvättäkta pekbok helt enkelt – som hon fullkomligt älskar. Nu har den sett bättre dagar och omslaget är på väg bort från själva sidorna, men boken är lika älskvärd för det. Hon kommer gåendes med den och vill att man ska bläddra och berätta vad som finns på bilderna, sen ska man avsluta med djurläten.

Hund, katt, tiger, lejon och häst går bra. Det är ju superlätt, men sen kommer vi till djur som kanin, råtta och noshörning. Testa att låta som dem. En kanin låter väl inte? Den ‘gnager’ väl bara? Samma med råttan. Små tugg-ljud liksom. Noshörningen brölar väl som en högt kurrande mage – eller?

Jag skrattar lika mycket varje gång och bläddrar vidare i boken till de lätena jag kan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons