Snökaos, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snökaos,

God morgon solstrålar!

Hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade. Jag tycker det är lika kul varje gång man går in på Instagram på söndagmorgon och man ser att det finns de som lagt upp bilder för 5-6 timmar sedan och klockan vara hunnit slå 08. Tänk vad kul man hade då – och vad underbart man har det nu. 🙂

När Elise vaknar så är det fullt ös från första minut som gäller för henne. Hon gosar i 30 sekunder, kryper ner för sängen och börjar leka direkt. Det är bara att hänga på!

Nu är det frukost som gäller och jag läste precis om snökaoset nedåt landet. Har ni någon snö där ni är? Jag är minst sagt avis – är det något jag längtar efter så är det just snö, även om det skulle betyda att vi blir insnöade 🙂 (ge mig bara en headsup så att jag hinner handla lite innan..).

Ha en fin dag <3

Kram.

// ​​Ibland kommer hon tillbaka för att mysa, ibland inte. Inte idag – då var det direkt in till pappas rum den här lilla damen skulle. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx