Fin som duär, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fin som duär,

Hej alla fina!

Har ni haft en bra dag hittills? Vi sitter och myser framför Little Couple på kanal 5 just nu och har haft besök hela dagen fram tills alldeles precis. Min syster kom vid lunch och sen kom en kompis som hade vägarna förbi med hennes son. Hon hade med en present till lillasyster och jag insåg verkligen hur längesen det var vi sågs – tiden går så fort när man får barn!

Min syster åkte precis härifrån och nu inväntar vi pappa som kommer om ett par timmar. Om 3 minuter startar One Born Every Minute och det är något jag sällan missar nu innan förlossningen. Tycker att det är så häftigt hur alla förlossningar är så olika! Jag längtar efter min egen, men damen verkar trivas bra där inne. Dock har jag haft som ett blåmärke precis ovanför naveln som har gjort ont i två dagar nu, och det sträcker allt mer i huden som är runt naveln. Hade ni som varit gravida det så någon gång? Eller har kanske? Inget att gnälla över dock – den som ska få något fint, får lida pin(t). Haha 🙂

Ha nu en fantastisk kväll och kom ihåg att du är bäst precis som du är.

Kram till er.

Mys med moster innan Elise däckade i 1,5 h // Presenter till lillan. Klänningen är verkligen pytteliten – kommer hon vara så mini? Elise är ju 100 ggr så stor, haha. Storlek 56 känns så puttenuttigt 🙂

​Matlådan för dagen och middagen vi åt igår. Super enkelt rätt med kyckling, lök, smaksatt crème fraîche och grädde och makaroner till. Enklare blir det inte! // En trött dam som älskar sin vagn. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Frida

  Jag minns att jag hade jätteont ovanför naveln någon vecka innan Sophia föddes, men jag fick aldrig något blåmärke, däremot ont som attan. Antagligen någon kroppsdel som låg emot och tryckte eller så 😊 fast jag vet inte bara en gissning. Stor kram!

  1. goteborgsmamman

   Jag hörde bara att man kunde ha blåmärken på insidan – inget som syntes. Och det gör 'bara' ont – och ont som attan som du säger! Jätte lustig känsla. Höll det i sig hela veckan sen? Det måste ju vara samma! Kramar i mängder!

 2. Frida

  Jag minns att jag hade jätteont ovanför naveln någon vecka innan Sophia föddes, men jag fick aldrig något blåmärke, däremot ont som attan. Antagligen någon kroppsdel som låg emot och tryckte eller så 😊 fast jag vet inte bara en gissning. Stor kram!

  1. goteborgsmamman

   Jag hörde bara att man kunde ha blåmärken på insidan – inget som syntes. Och det gör 'bara' ont – och ont som attan som du säger! Jätte lustig känsla. Höll det i sig hela veckan sen? Det måste ju vara samma! Kramar i mängder!

Annons