Vadönskar du dig i julklapp? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vadönskar du dig i julklapp?

Ända sedan man blev vuxen så har man fått frågan. Frågan som alltid ställer en mot väggen och som man sällan kommer med ett vettigt svar till. Frågan som man gärna vill ha ett svar på, men som man inte kommer på något till just där och då.

-“Vad önskar du dig i julklapp?”

Så under det här året så har jag funderat och antecknat allt jag kommit på, vilket gör att jag sitter på en lista lika lång som tomtens önskningar från alla barn. Nej, inte riktigt. Däremot har jag funderat på det under hela dagen. Vad är det jag saknat under året som varit och vad är det jag velat ha men inte unnat mig? Både jag och Fredrick är duktiga på att köpa det vi behöver där och då, men också mindre bra på att köpa något ‘bara för att’ man vill ha något fint. Det ska finnas ett syfte med köpet och det ska vara genomtänkt.

Det behöver inte julklappar vara, för du behöver varken köpa eller betala för dem själv 🙂
Det här året tänker jag önska mig två saker, och du ser dem nedan. En väska och en klocka. Det behöver inte vara en Louis Vuitton och en Rolex, utan någon fint, propert och användbart som jag kommer kunna använda och inte behöva livvakter för.

HÄR // HÄR

Jag måste säga att lika svårt som det är att komma på något till sig själv, är det att köpa till sina nära och kära. Därför kom jag att tänka på en bra idé för att vi ska kunna hjälpa varandra. Vad sägs som om ni ger ett förslag var, och sen gör jag ett collage av det som jag lägger upp här på bloggen? Det kan vara något ni gett er sambo, mormor, mamma eller syster någon gång och som ni är extra stolta över, eller något ni kommer att tänka på för stunden. Ni behöver inte skriva ett specifikt märke, utan bara tex ‘klocka’, ‘väska’ eller något liknande. Vad tror ni – hade det varit kul? 🙂

Nu ska det lekas här hemma. Den lilla tösen har dragit fram 12 gosedjur och 35 böcker, så jag antar att det lutar åt en mys- och lässtund 🙂

Kram.

I samarbete med Blingit.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. goteborgsmamman

   Ja, jag är helt kär i dem! De ljusa är snygga under sommaren (FÖR snygga!) och nu när de kommer med läderband också så är det perfekta även under de mörka dagarna på året 😊 Kram.

  1. goteborgsmamman

   Ja, jag är helt kär i dem! De ljusa är snygga under sommaren (FÖR snygga!) och nu när de kommer med läderband också så är det perfekta även under de mörka dagarna på året 😊 Kram.

 1. GabriellaLeontina

  Åh vilken bra idé! 😊 jag köpte en klocka och en skjorta till min sambo förra året som var väldigt uppskattat! 😊 dock vet jag inte vad jag ska köpa iår så det är jättebra med lite olika tips som inspiration! 😊 ha det fint! 😊

 2. GabriellaLeontina

  Åh vilken bra idé! 😊 jag köpte en klocka och en skjorta till min sambo förra året som var väldigt uppskattat! 😊 dock vet jag inte vad jag ska köpa iår så det är jättebra med lite olika tips som inspiration! 😊 ha det fint! 😊

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx