Dröm á la galning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dröm á la galning,

God morgon finisar!

Hoppas ni sovit gott. Inatt födde jag barn! Allting hade gått så fort att Fredrick inte hunnit dit från jobbet än så mamma var med istället. Det var 3 bäddar i samma förlossningsrum men det var bara jag och en annan tjej där inne som skulle föda. Däremot var hela hennes släkt där inne så till slut fick sköterskan säga till de andra att gå ut. De var säkert 20 stycken men så himla trevliga att jag blev ledsen. I samma veva undersöktes jag och fick testa lustgas. Jag var 3 cm öppen och lustgasen smakade skit! För att sätta igång det hela så skulle jag, mamma och en sköterska ta mammas bil till en parkering där vi fällde sätena och jag blev undersökt igen – öppet inför alla som gick förbi! Helt plötsligt satt jag och Fredrick tillsammans på ett flygplan och skulle på semester. Ja, ni förstår ju vilken förtidig amningshjärna jag verkar ha fått…

Idag står Peter Jöback på agendan så mamma och syster kommer hit och passar Elise lite senare. Fram tills dess så ska vi leta overall – jag känner att det börjar bli lite väl kyligt ute och det är praktiskt med en overall istället för extra lager med kläder. Igår la vi även in åkpåsen i vagnen så nu blir det extra varmt och gott 🙂

Vad ska ni göra idag?

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Annica

    Åh, vilken knasig dröm! 😃 Men man drömmer ju alltid konstigt som gravid, eller jag gör det i alla fall. 😋 Själv blev förskolan och utvecklingssamtal inställt idag pga astma-hosta hos ena tjejen. Väljer i det läger att ha dem hemma när jag ändå själv är hemma så sett. :p

  2. Annica

    Åh, vilken knasig dröm! 😃 Men man drömmer ju alltid konstigt som gravid, eller jag gör det i alla fall. 😋 Själv blev förskolan och utvecklingssamtal inställt idag pga astma-hosta hos ena tjejen. Väljer i det läger att ha dem hemma när jag ändå själv är hemma så sett. :p

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx