1 december, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

1 december,

Hej på er!

Jag tänkte bara kika in och önska er en mysig tisdagskväll. Vi kom precis hem från Fredricks föräldrar. Vid lunch mötte jag Fredricks svägerska för att få en overall till Elise och efter det åkte vi spontant till svärmor och svärfar för att hälsa på. Det blev lussefika, mat och sen hämtade Fredrick oss på vägen hem från jobbet.

Nu blir det snart Paradise Hotel och sen kommer jag somna på direkten – är supertrött!

Kram till er alla fina.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx