App-tips, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

App-tips,

Här har vi den – Elises nya favoritapp “My first dog”. Du köper och döper en hund, sen är tanken att du ska ta hand om den genom att mata, klappa och gosa med den. För Elise räcker det att man klappar. Och klappa. Och klappar. Och klappar……

// My first dog. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx