I väntan på bebis, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

I väntan på bebis,

God morgon!

Kan ni förstå att det är 1a december idag? Var det någon med lite äldre barn som var uppe till julkalendern imorse? Visst går tiden fort och just ordet ‘december’ ger mig så mycket julkänsla att det spritter i hela kroppen. Jag vill julpyssla, pynta och baka i mängder – som en riktig husmor.

Igår kväll smsade jag både mamma och Fredricks mamma för att se om de eventuellt kunde ta Elise om det behövdes. Det ilade nedför vänster skinka och ner mot låret och det kom småvärkar titt som tätt. Då trodde jag verkligen att det var dags, men tror ni det? Nej. Det avtog och hela natten har varit lugn som vanligt. Typiskt! Men jag antar att jag borde ta vara på dagarna istället för att jäkta fram – jäkta kommer jag ju behöva göra sen ändå, haha 🙂

Nu är det mysfrukost som gäller för mig och Elise. Jag längtar till helgen så att vi kan sitta ner allihopa igen.

Vad ska ni göra idag? Några planer? Jag ska se om jag inte kan få tag på en liten gran eller någon fin adventsljusstake att pryda vårt hem med och bara strosa runt i julhandeln en stund.

Massor med decemberkramar till er underbara ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annica

  Allt såg bra ut. Livnodertappen var något kort men ingen bebis på G än på ett tag. Ska chilla och relaxa som doktorn sa … 😉 (mer utförlig uppdatering i bloggen).

 2. Annica

  Årets julkalender var absolut ingen höjdare. :p Tacka vet jag "Mysteriet på Greveholm" och "När karusellerna sover". De var riktigt tipp topp (Musse och hans vänner skulle säkert ha dansat tipp topp dansen till dem! Haha…) Idag är det en lugn dag. Haft 4 nätter med extrem mensvärkliknande värk så har knappt kunnat sova på nätterna. Nu då tjejerna är på förskolan så borde jag passa på att sova lite men icke.. Värken kommer även då. Och bebis rör inte på sig på samma sätt idag – mycket mindre än vanligt. Ger det tills maken slutar jobbet, har jag inte fått upp rörelserna då så blir det nog en sväng till förlossningen för att kolla läget tänker jag. Är ju ändå bara 38 dagar kvar till BF.

  1. goteborgsmamman

   Kommer absolut att uppdatera med ett inlägg senare idag om det, blir nog en koll oavsett – då jag i 4 nätter haft den där värken så känns de ju skönt, som du säger, med ett klartecken från BM. 😊

 3. fruthomsen

  Jag och barnen klev upp kl 7 för att titta. Skrev nyss ett inlägg om min åsikt om årets Julkalender 😊 Dottern har fått vara hemma från skolan då jag igår ev misstänkte magsjuka, så vi tar det lugnt här hemma även idag. Dock lite mys med pepparkaksbak är planerad.

  1. goteborgsmamman

   Hahaha, det älskar jag! Du får helt enkelt säga "den blir bättre" – det säger min sambo till mig när han vill att jag ska kolla på någon film eller serie med honom… haha. Kram <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx