Tillsammans med ett proffs, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tillsammans med ett proffs,

Såhär kan det se ut när vi städar hemma – jag städar hemmet och Fredrick tar hand om cyklarna. Märk väl att detta är två av hans tre cyklar, och att jag inte är inne i min cykelperiod än. Hur tror ni det ser ut då … ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx