Julafton för barnen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julafton för barnen,

God morgon alla sjusovare 🙂

Är det någon som haft sovmorgon? Jag har haft en lång natt och knappt sovit någonting överhuvudtaget. Ryggen har gjort så galet ont, magen varit hård och så fort jag somnat så har det ilat till eller värkt i magen. Man ska väl få veta att man lever nu de sista dagarna 🙂

Det blir med andra ord en lugn dag hemma idag. Det regnar här i Göteborg så det blir mys och lek inomhus och antagligen en och annan kaffe. Jag tänkte klicka hem lite julklappar till familjen idag så att jag för en gång skull är ute i tid. Vad ska ni ge era nära och kära? Ni som har barn i släkten – brukar ni fokusera på dem eller får alla lika många paket? Vi kommer nog ge mest till Elise och hennes kusiner, och en och annan present till varandra. Julafton började på något sätt om när man fick barn – så himla mysigt!

Ha en fin dag nu och njut av att det är 2a december.

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Liv

  vi har så många barn i släkten från min sida. förr köpte vi till alla barn, från alla familjer, blev ett himla present kaos. och jävligt dyrt. så nu mera lottar vi mellan familjerna så alla köper till varsin familj så blir det lite enklare och mindre men bättre julklappar 😊i vår egna lilla familj köper vi till barnen, och ev. nått till varandra för sakens skull 😊vi firar julen med Pontus släkt. men träffar mina syskon med barn lite innan för en minijul med alla 10 ungar

 2. Liv

  vi har så många barn i släkten från min sida. förr köpte vi till alla barn, från alla familjer, blev ett himla present kaos. och jävligt dyrt. så nu mera lottar vi mellan familjerna så alla köper till varsin familj så blir det lite enklare och mindre men bättre julklappar 😊i vår egna lilla familj köper vi till barnen, och ev. nått till varandra för sakens skull 😊vi firar julen med Pontus släkt. men träffar mina syskon med barn lite innan för en minijul med alla 10 ungar

 3. fruthomsen

  Fick sova till halv 8 idag. Barnen satt i soffan och titta på tv när jag kom ner:) Vi har inte några mindre barn nära i släkten som vi behöver handla till, utan vi brukar fokusera på oss som oftast firar jul tillsammans. Men i år ska vi vuxna inte handla till varann, det var nåt som jag och mannen kom överrens om då vi ska fira jul här hemma i år för första gången. Så folk ska komma hem till oss istället, men det är barnen och bebis som kommer få julklappar i år. Vi vuxna får ha lite knytkalas istället, att man bidrar med julmat och ha trevligt sällskap istället. Orkar inte stå med all matlagning själv när jag är kanske bara få dagar från att föda eller att vi har nyss kommit hem med en nyfödd:)

  1. goteborgsmamman

   Kul! Det kändes som den bästa lösningen för oss i år. Efter renovering, alla inköp av material, möbler, nödvändigheter till bebis osv som vi haft i höst så fick detta bli lösningen:)

 4. fruthomsen

  Fick sova till halv 8 idag. Barnen satt i soffan och titta på tv när jag kom ner:) Vi har inte några mindre barn nära i släkten som vi behöver handla till, utan vi brukar fokusera på oss som oftast firar jul tillsammans. Men i år ska vi vuxna inte handla till varann, det var nåt som jag och mannen kom överrens om då vi ska fira jul här hemma i år för första gången. Så folk ska komma hem till oss istället, men det är barnen och bebis som kommer få julklappar i år. Vi vuxna får ha lite knytkalas istället, att man bidrar med julmat och ha trevligt sällskap istället. Orkar inte stå med all matlagning själv när jag är kanske bara få dagar från att föda eller att vi har nyss kommit hem med en nyfödd:)

  1. goteborgsmamman

   Kul! Det kändes som den bästa lösningen för oss i år. Efter renovering, alla inköp av material, möbler, nödvändigheter till bebis osv som vi haft i höst så fick detta bli lösningen:)

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx