Överraskningar hit och dit, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Överraskningar hit och dit,

God kväll till er där hemma,

Dagen har gått i ett och vi har tagit det lugnt. Jag har för första gången på väldigt länge tagit en tupplur mitt på dagen medan Fredrick tog hand om Elise. Väldigt skönt och behövligt! Förutom tuppluren så har jag fixat och trixat lite och snart kommer det hända grejer här i bloggen som känns jätteroligt – men jag kommer att dela med mig av det senare i veckan 🙂

Vad har ni haft för er idag? Har ni haft en bra dag?

Vi ska snart sätta igång med middagen här hemma, sen råkar vi ha lite glass i frysen – undra var den kom från .. hehe – den ska ner i magen idag tänkte jag. Huggen där nere har fortsatt under dagen och så fort jag ökat farten i stegen lite, eller plockat in disken så har de gjort sig påminda. Antingen vill kroppen att jag vilar, eller så vill bebis hjälpa till på utsidan istället 🙂

Kram till er och ha en fantastisk kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. fruthomsen

    Nu vart man ju nyfiken när du skriver så 😊 Haft en blandad dag. Firat vår 13 åriga son, men fick lite dåliga nyheter av bm. Bebis har lagt sig på tvären, så det gör mig lite orolig. Få se om det funkar och vända henne på fredag.

  2. fruthomsen

    Nu vart man ju nyfiken när du skriver så 😊 Haft en blandad dag. Firat vår 13 åriga son, men fick lite dåliga nyheter av bm. Bebis har lagt sig på tvären, så det gör mig lite orolig. Få se om det funkar och vända henne på fredag.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx