Gillar du att spara pengar? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gillar du att spara pengar?

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att spara pengar. Jag är inte snål, jag tycker bara om att ‘vinna’ över butikerna. Det blir lite som en tävling på något sätt och det är alltid roligt att komma billigare undan tycker jag. Då kan man ju shoppa ännu mer! Haha. 🙂 

Är du som mig så ska jag tipsa om en bra hemsida. Dumsnal.se är en sida med mängder av rabattkoder och kampanjer som samarbetar med många butiker och har en lätthanterlig hemsida. För mig är det väldigt viktigt, att alt är enkelt och jag slipper leta alltför länge. Du söker efter butik på förstasidan och upp kommer alla rabatter som du behöver för dina fynd. Det kan vara gratis frakt hos en, 60% hos någon eller 3 för 2 hos den tredje.

Just nu har de tex mängder av rabattkoder som gäller för er som skaffar abonnemang hos Comviq som jag tycker ni ska spana in. Är det något som är trist att betala mycket för så är det ju helt klart telefonabonnemangen.

In och kika – jag hoppas ni kommer gilla deras sida lika mycket som jag gör! 🙂

Kram.

I samarbete med Dumsnål.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx