Shoppinglista, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Shoppinglista,

God morgon! 

Jag är rätt säker på att Elise sovit sig igenom hela natten – om det inte är så att jag gått upp till henne i sömnen. Jag vaknade precis när Fredrick skulle gå nu på morgonen och blev chockad att klockan redan närmre 8.

Den här dagen är lite grå, men det gör inte oss någonting. Jag hittade ett så snyggt fat på nätet igår att ha till köket, men köpte det aldrig, så jag tänkte att vi eventuellt skulle ut på stan idag och se om vi kan hitta något liknande. Det var så fint! Ett grönt marmorfat med höga kanter. Då tänker jag mig tvål, diskmedel och eventuellt ett litet ljus bredvid – ja, jag får visa er sen helt enkelt! 

Har ni några planer för denna torsdag? Tänk att det redan är fredag imorgon! 

Ha en fantastisk dag!

Kram. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annica

  Själv vaknade båda tjejerna vid 05 imorse.. Ena somnade om typ direkt men Samantha…. Hon vägrade somna om så 06 klev vi upp. Haha.. :p Själv blev det ett besök hos MVC nu på morgonen. S/F mått: 32 i vecka 34+5 Hjärtslagen:150 (har legat på 140-150 hela tiden) Blodtryck: 108/72 Vikt: upp 7 kg sedan inskrivningen.. :p Hon sa dessutom att hon hoppas att vi ses den 17:e :p Hon vill INTE att bebis ska ha tittat ut då. :p Men sedan spårade det ur lite då hon hade åsikter om vilket P-medel jag skulle ha sedan och hur länge ja skulle amma samt om att jag troligen blir själv på förlossningen då Micke ska vara med barnen. (Kommer ett inlägg om detta under dagen)

 2. Annica

  Själv vaknade båda tjejerna vid 05 imorse.. Ena somnade om typ direkt men Samantha…. Hon vägrade somna om så 06 klev vi upp. Haha.. :p Själv blev det ett besök hos MVC nu på morgonen. S/F mått: 32 i vecka 34+5 Hjärtslagen:150 (har legat på 140-150 hela tiden) Blodtryck: 108/72 Vikt: upp 7 kg sedan inskrivningen.. :p Hon sa dessutom att hon hoppas att vi ses den 17:e :p Hon vill INTE att bebis ska ha tittat ut då. :p Men sedan spårade det ur lite då hon hade åsikter om vilket P-medel jag skulle ha sedan och hur länge ja skulle amma samt om att jag troligen blir själv på förlossningen då Micke ska vara med barnen. (Kommer ett inlägg om detta under dagen)

  1. goteborgsmamman

   Lätt att glömma saker som gravid 😉 Jag har glömt papper till MVC varje gång jag ska dit, även glömt morgonurinet då det skulle med och sådant. :p Men lycka till på MVC! 😃 Blev uppringd av Samanthas förskoleavdelning nu vid 11, feber… 38,5 så det var bara att rusa dit och hämta henne. Tog en tur förbi jourmottagningen då hon senaste dygnet klagat över öronont. Hoppas inte det är öroninflammation igen (fått massa tidigare så har plaströr inopererat nu).

 3. Helene

  Gå inte för långt eller för fort för då kanske det händer grejer 😊 Men det är trist ätt gå över tiden, jag gick 2 veckor med min äldsta ( som nu är 21 år ) men jag minns hur det kändes.

  1. goteborgsmamman

   Haha, det är sant! Det får bli en superlångsam promenad – och föräldrarna på snabbval i telefonen, haha. Ja, det är lite segt – men nu har ju du haft din hos dig i 21 år så jag borde kunna hålla mig ett par dagar 😊 Kram

 4. Helene

  Gå inte för långt eller för fort för då kanske det händer grejer 😊 Men det är trist ätt gå över tiden, jag gick 2 veckor med min äldsta ( som nu är 21 år ) men jag minns hur det kändes.

  1. goteborgsmamman

   Haha, det är sant! Det får bli en superlångsam promenad – och föräldrarna på snabbval i telefonen, haha. Ja, det är lite segt – men nu har ju du haft din hos dig i 21 år så jag borde kunna hålla mig ett par dagar 😊 Kram

  1. goteborgsmamman

   Inget fat tyvärr – och jag gav upp när jag insåg att vi inte skulle hinna förbi granit – får ta det imorgon 😊 hittade en massa annat fint som kommer upp ikväll 😍❣

  1. goteborgsmamman

   Inget fat tyvärr – och jag gav upp när jag insåg att vi inte skulle hinna förbi granit – får ta det imorgon 😊 hittade en massa annat fint som kommer upp ikväll 😍❣

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx