Välkommen! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Välkommen!

Hej alla ‘gamla’ och nya läsare!

Malin heter jag och är ny premiumbloggare här på Bloggerfy. Det känns superroligt att få vara en del av deras team och jag är säker på att jag kommer att trivas!

Lite kort om mig för er som kikar in för första gången: Malin heter jag, är 25 år gammal och en gravid småbarnsmamma från Göteborg. Där lever jag tillsammans med min sambo Fredrick, vår 14-månaders gamla dotter Elise och vår lilla hund Emmy.Vi väntar tillökning av en liten tjej i dagarna som är. I bloggen kommer du få ta del av vardagen, föräldralivet, graviditeten, inredning, träning, hälsa och mode! Så, lite av allt skulle förklara det bra!

Har ni några frågor så är det bara att använda kommentarsfältet – jag lovar att svara på allt!

Tusen kramar till er alla.

v40

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Allting är så himla nytt än så länge, men jag lovar att ge dig alla plus och alla minus jag kan komma på när jag testat ett tag 🙂 Än så länge trivs jag super iallafall! Kram <3

    1. goteborgsmamman

      Allting är så himla nytt än så länge, men jag lovar att ge dig alla plus och alla minus jag kan komma på när jag testat ett tag 🙂 Än så länge trivs jag super iallafall! Kram <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx