Veckans Blogg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Veckans Blogg,

Då var det dags för Veckans blogg igen – visst går veckorna snabbt? Jag älskar att jag har valt just fredagar till denna utmärkelse – på så sätt blir det ju positivt för både er och mig att se när det dyker upp – då vet man att det är fredag!

Den här veckan har jag valt en tjej som jag först hittade på Instagram och som jag sen insåg hade en blogg på samma portal som mig.

Hennes namn är Mathilda och hon är en 22årig mamma till sin söta lilla kille. Hon är nu gravid med sitt andra barn och det är så mysigt att följa henne genom denna graviditet – vi sitter ju lite i samma sits 🙂 Ni får följa hennes vardag, pysslande och det kommande livet som tvåbarnsmamma.

In och kika – här hittar ni hennes BLOGG och INSTAGRAM.

Kram.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx