Klockren affärsidé, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Klockren affärsidé,

Hej på er!

Har ni haft en bra dag? Jag sa precis till Fredrick att det känns som om klockan är en bra bit över 20, men jag ser att det inte ens passerat middag..

Vi trotsade vädret vid 12 och tog oss ut för en promenad i samband med Elises sovstund. Vi tog en promenad genom idylliska Haga här i Göteborg, upp på Linnégatan och in på YoghurtBar för lunch. Deras mycket generösa ägare frågade om vi ville komma dit och testa deras nya idé; under vintertid – när yoghurtglass kanske inte känns som det solklara valet – så är nämligen en del av baren istället en nachobar. Superbra idé om ni frågar mig! Vi kom dit och möttes av jättetrevlig personal som tog väl hand om oss. Maten då? Helt klockren. Tilläggas ska att jag och Fredrick är mer än kräsna när det gäller att beställa kyckling ute. Oftast är den torr och tråkig, eller understekt och vi oroar oss för alla möjliga magsjukor den kan ge. På YoghurtBar var den perfekt. Hela nachostallriken var fantastisk och vi gick därifrån mätta med ett stort leende på läpparna. Tusen tack för att vi fick komma!

Efter det tog vi en promenad på stan innan vi kom hem och värmde oss. Nu gör vi inte mycket mer än planerar middagen och ser om något går på tv ikväll. Ni vet – en sån där riktig myskväll. Det kanske blir falukorv och makaroner – det var trots allt den middagen som satte igång förlossningen sist 😉

Tusen kramar till er.

nachonacho4 nacho3 nacho1 nachotallrik

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

    1. goteborgsmamman

      Tack vad du är söt <3 Jag hoppas också det drar igång snart. Jag trodde den här skulle vara ett par veckor tidig, men icke sa nicke – hon trivs väl 🙂 jag får börja äta grönkål istället för godis så kanske hon kikar ut snabbare .. Kram <3

    1. goteborgsmamman

      Tack vad du är söt <3 Jag hoppas också det drar igång snart. Jag trodde den här skulle vara ett par veckor tidig, men icke sa nicke – hon trivs väl 🙂 jag får börja äta grönkål istället för godis så kanske hon kikar ut snabbare .. Kram <3

Annons