Ny-gammal restaurang i Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny-gammal restaurang i Göteborg,

God morgon underbara ni!

Vad roligt att så många hittade hit igår och gav den nya sidan en chans 🙂 Tack för alla fina kommentarer som strömmat in både på bloggen, Instagram och Facebook! Ni är guld värda.

Hoppas att ni har sovit gott och är redo för lördag! Jag trodde inte att klockan var över 5 när Elise vaknade vid 8:30 och gjorde allt för att få henne att somna om – inte konstigt att det inte fungerade.

Vi har blivit inbjudna till att testa ett nytt matställe här i Göteborg och eftersom bebis inte har kommit den här helgen heller så tänkte vi att det är en bra dag att göra det idag. Recension kommer såklart senare!
Jag funderar även på om det inte ska bakas här hemma lite. Drömmen hade varit lussekatter – med saffran – men då får jag äta dem själv. Fredrick och hans pappa kallar dem mögelbullar. Varför? För att tydligen smakar saffran mögel, haha. Det får bli hälften med, hälften utan helt enkelt.

Vad ska ni göra idag? Ha en underbar dag!

Kram. frukost

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. goteborgsmamman

   Åh, vad mysigt💕
   Men julstämningen inomhus blir ju så himla mycket mysigare med storm utomhus – även om man hade velat ha massor av snö istället…
   Ha en underbar dag!😘

  1. goteborgsmamman

   Åh, vad mysigt💕
   Men julstämningen inomhus blir ju så himla mycket mysigare med storm utomhus – även om man hade velat ha massor av snö istället…
   Ha en underbar dag!😘

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx