Tandborstogram, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tandborstogram,

God morgon mina solstrålar!

Jag tror min dotter har ett beroende. Vi brukar alltid lägga undan ipaden när den inte används så att Elise inte ska hitta den själv. Nu hade jag råkat lägga den på en av pallarna som står nedanför vår säng och rackartygen var ett faktum. Imorse kröp hon ned från sängen, hittade fram till ipaden, tryckte fram Youtube-appen och satte på imse-vimse-spindel. Låten i sig fanns redan där, hon har inte sökt på den själv – det hade just varit något. Det är alltid extra spännande att vakna till en hetsig prisjakt-reklamlåt.

Nu ligger vi här i sängen och håller på att vakna. Jag och Fredrick såg “The Walk” igår kväll och kom i säng en bra bit efter tolv. Filmen var helt okej, men slutet var så utdraget att jag blev tokig. Jag gillar dock att Joseph Gordon-Levitt är så duktig på att härma franska och alla scenerierna var väldigt fina, och måste ändå rekommendera er att se den. Spola över slutet bara.

Vi står planlösa idag. Vad ska ni hitta på?

Kram. tandborstogramtandborstogram2

// Innan helgen fick vi ett bud med Tandborstogram. Det är ett företag här i Göteborg som kommit på hur man gör naturvänlinga tandborstar. Handtaget är gjort av 100% bambu, borsten är av nylon-4 (supermjukt!) och fri från BPA som kan brytas ned på ungefär 4 månader. Förpackningen till tandborsten är tillverkad av 100% återvinningsbart papper och även den lilla ‘påsen’ som borsten kommer i är naturbaserad väv. Tandborstarna är verkligen sköna att både hålla i och att borsta med. När Elise upptäckt en av dem så dög inte hennes egen längre .. Tack snälla Tandborstogram! HÄR kan ni köpa eller prenumerera på er egna! //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx