Bye, bye slempropp! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bye, bye slempropp!

Ni som är lite äckelmagade borde inte läsa vidare nu.

Slemproppen släppte precis – om än något blodig. Jag har hört att det inte ska göra något utan att blodkärlen är såpass tunna där nere att det kan vara så att de blir lite blodstrimlor i.
Jag har haft en lätt tryck nedtill sedan jag var ute och gick igår, och det blev värre direkt efter toalettbesöket. Nu kommer det som lätta värkar som håller i ett par sekunder innan de släpper igen. Magen har även varit lite uppochner nu på morgonen – något jag också har hört är vanligt just för att kroppen ger sig själv ett ‘lavemang’ innan förlossningen.

Just nu känner jag en blandning mellan spänning och “nej, inte idag – jag orkar inte föda barn idag”, haha. Mest spänning såklart. Förhoppningsvis är Elise inte alltför långt ifrån att få träffa sin lillasyster.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Elle

  Vad spännande!!
  Hoppas bebis kommer i morgon, det är väldigt bra att fylla år 8.e december, har passat mig utmärkt i över 30 år 😉

  Det kommer att gå bra, glöm inte att du är en superkvinna!

  Stor kram

 2. Elle

  Vad spännande!!
  Hoppas bebis kommer i morgon, det är väldigt bra att fylla år 8.e december, har passat mig utmärkt i över 30 år 😉

  Det kommer att gå bra, glöm inte att du är en superkvinna!

  Stor kram

 3. Jeanette

  Vad spännande:)

  Med dottern så började det med vanliga förvärkar (vilket jag trodde det va), men när det flytta sig till ryggen och magen började köra igång ordentligt (fick diarée) så fatta jag att det var på riktigt *haha*
  Tänk, nu får ni snart träffa henne.

 4. Jeanette

  Vad spännande:)

  Med dottern så började det med vanliga förvärkar (vilket jag trodde det va), men när det flytta sig till ryggen och magen började köra igång ordentligt (fick diarée) så fatta jag att det var på riktigt *haha*
  Tänk, nu får ni snart träffa henne.

 5. Annica

  Åh, vad spännande! 🙂
  Om en halvtimme ungefär (måste skriva klart det först!) så kommer Samanthas förlossningsberättelse upp på min blogg, tänkte du som funderade lite kring detta med igångsättning och sådant – jag fick ju det med henne (trots att kroppen själv höll på att sätta igång alltihop!).

  Imorgon har jag tänkt skriva om Marys förlossningsberättelse.

 6. Annica

  Åh, vad spännande! 🙂
  Om en halvtimme ungefär (måste skriva klart det först!) så kommer Samanthas förlossningsberättelse upp på min blogg, tänkte du som funderade lite kring detta med igångsättning och sådant – jag fick ju det med henne (trots att kroppen själv höll på att sätta igång alltihop!).

  Imorgon har jag tänkt skriva om Marys förlossningsberättelse.

Annons