I väntan på bebis … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

I väntan på bebis …

… så lagar vi köttbullar med västerbottenost och klockar värkar! Det gör ont som fasen, men det är bara att bita ihop och vänta på att de ska bli tätare. Mamma är på väg hit för att eventuellt stanna över natten och ta hand om Elise. Jag tror nämligen inte vi är många timmar från att besöka förlossningen. Nu längtar jag lite efter lustgasen och fortsätter tänka “den här värken kommer inte igen” – världens bästa mantra när man ska gå igenom dem.

Tack för all pepp – ni är världsbäst! <3

Kram.

Skärmavbild 2015-12-07 kl. 19.39.24

Skärmavbild 2015-12-07 kl. 19.39.37

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx