På 10e dagen ska det ske, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

På 10e dagen ska det ske,

God morgon!

Måndag. Ny vecka. Nya möjligheter och framförallt en ny dag att göra precis så du vill ha den. Glöm inte att le extra mycket idag och att göra minst en vänlig gest för någon annan. Allt gott du gör kommer tillbaka till dig själv.

Kul att det blev sån härlig respons på inlägget om smärtlindring igår – både i bloggen, på Instagram och Facebook! Det verkade som om många höll med om att det är lätt att bli helt borta av lustgasen – att man kanske får för mycket av det goda – och ni var många som berättade om egna erfarenheter – kul och mängder av tack!

10e dagen över tiden idag då alltså. Det börjar bli lite småtufft, och då är inte jag den som gnäller, men på nätterna vaknar jag så många gånger av att bebisen åkt långt upp mot bröstet och att magen är hård som sten att jag är mer vaken än sovande. När det händer finns det bara en sak att göra och det är att gå upp ur sängen och ta ett par steg för att allt ska sjunka ner på plats. Det är helt klart bättre om hon kommer ut.

Planerna är inte många idag. Efter promenaden igår så har jag precis som träningsvärk i benen och jag känner att jag behöver vila. Mamma kommer hit vid lunch för att umgås och jag ska passa på att kanske sova en liten stund när hon ändå är här.

Har ni några planer?

Kramar till er.jag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Elle

  Håller tummarna för att du får åka in i kväll och är mamma till morgonen! 🙂

  Själv har jag inte Så mycket planer, jobba hela dagen och sen hem och kurera mig. Har varit sjuk sedan i onsdags (Bihålor och hosta) men gick till jobbet för tidigt i fredags och blev sjuk igen i lördags och nu är jag på jobbet och har druckit en slurk Cocillana men fick illamående som biverkning ( får nästan alltid det plus att jag blir pigg som en mört)..så smygkräktes en kaskad på toaletten nyss men sen gick det över.
  Usch, första gången jag kräkts av hostmedicinen men det gick inte att få bort det, men det försvann på ett kick som tur var!

  Jag blir tyvärr extremt pigg av hostmedicinen vilket resulterade i att jag låg och läste till 02:30, sen vaknade jag 06 och gick upp och duschade och bakade bröd och var på jobbet 07:00 och har redan hunnit avverka dagens mailskörd, slagit in en julklapp, skickat post, druckit 2 koppar te och rensat i handväskan.
  Blir nog att ligga raklång i kväll med kryss för ögonen. 😉

  Ha nu en underbar dag, och så hoppas vi att det ploppar ut en liten så snart som möjligt! 🙂
  Ladda ladda med kollisar = fika extra mycket med gott samvete!

  1. goteborgsmamman

   Men stackare! Krya på dig <3 Skrattade lite gott åt att du varit så produktiv de senaste timmarna dock, haha. Går det så långt till att man rensar handväskan – då är man bra pigg och har gjort allt annat som går att göra.
   Jag ska fika så mycket jag bara kan! Tack för uppmuntran fina du <3 Kram

 2. Elle

  Håller tummarna för att du får åka in i kväll och är mamma till morgonen! 🙂

  Själv har jag inte Så mycket planer, jobba hela dagen och sen hem och kurera mig. Har varit sjuk sedan i onsdags (Bihålor och hosta) men gick till jobbet för tidigt i fredags och blev sjuk igen i lördags och nu är jag på jobbet och har druckit en slurk Cocillana men fick illamående som biverkning ( får nästan alltid det plus att jag blir pigg som en mört)..så smygkräktes en kaskad på toaletten nyss men sen gick det över.
  Usch, första gången jag kräkts av hostmedicinen men det gick inte att få bort det, men det försvann på ett kick som tur var!

  Jag blir tyvärr extremt pigg av hostmedicinen vilket resulterade i att jag låg och läste till 02:30, sen vaknade jag 06 och gick upp och duschade och bakade bröd och var på jobbet 07:00 och har redan hunnit avverka dagens mailskörd, slagit in en julklapp, skickat post, druckit 2 koppar te och rensat i handväskan.
  Blir nog att ligga raklång i kväll med kryss för ögonen. 😉

  Ha nu en underbar dag, och så hoppas vi att det ploppar ut en liten så snart som möjligt! 🙂
  Ladda ladda med kollisar = fika extra mycket med gott samvete!

  1. goteborgsmamman

   Men stackare! Krya på dig <3 Skrattade lite gott åt att du varit så produktiv de senaste timmarna dock, haha. Går det så långt till att man rensar handväskan – då är man bra pigg och har gjort allt annat som går att göra.
   Jag ska fika så mycket jag bara kan! Tack för uppmuntran fina du <3 Kram

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx